تجربه نزدیک به مرگ چیست؟
گفت‌و‌گو با سوزان جین بلک مور

داستان‌هایی از «تجربه‌های نزدیک به مرگ» بر روی تمام فرهنگ‌ها و افراد تاثیرگذار هستند. تجربه‌های نزدیک به مرگ با یک‌دیگر شباهت‌هایی دارند؛ نورهای سفید، تونل، حضورهای روحانی، احساس یگانگی، آرامش و عشق. آیا تجربه‌های نزدیک به مرگ می‌توانند ثابت کنند «بهشت» واقعیت دارد؟ یا این که این تجربیات صرفا حاصل شوک‌هایی است که به مغز وارد شده؟ آیا چیزی به نام «علم مطالعه‌ی تجربیات نزدیک به مرگ» وجود دارد؟

سوزان جین بلک مور نویسنده و سخنران در حوزه‌ی روان‌شناسی و علوم ماورایی است. وی در سال ۱۹۷۳ از کالج سنت هیلدا، آکسفورد، در رشته‌ی روان‌شناسی و فیزیولوژی فارق التحصیل شد. تحصیلات تکمیلی خود را در رشته‌ی روان‌شناسی محیطی از دانشگاه سوری گذراند و در سال ۱۹۸۰ در همان دانشگاه، مدرک دکتری خود را در رشته‌ی تخصصی «فراروان‌شناسی» دریافت کرد.

مطالب مرتبط

‫۶ دیدگاه ها

  1. چطور یک انسان میتونه اینقدر خنگ و نادان باشه نمیدونم،انگار تو دانشگاهایی که ایشون تا دکترا توش درس خوندن دویست واحد چگونه احمق باشیم رو ندریس کرده باشن

    1. احمق اون کسیه که فکر میکنه از بقیه بیشتر میدونه و اونم بواسطه قصه هایی که پدر بزرگ و مادر بزرگش براش تعریف کردن . اینقدر راحت به یه فرد سرشناس توهین نکن .

    2. شما هنوز فرق خنگ و نادان و احمق رو نمیدونی! به نظر من شما خیلی احمقی که هنوز به خرافات سنتی باور داری

  2. باز هم انتهای انتقاد پوسیده و غیر علمی ملحدین در رابطه با موضوع تجربه گرایانی که خبر از وقایعی میدهند که آنجا حضور نداشته اند شد نسبت دروغ دادن به تجربه گرایان
    خانم سوزان میفرماید درصورتیکه اگر موردی باشد در مکانهای احیاء پزشکی، قلبی که شما نوعی هدف دارید که کسی نتونه ببینتش در اینصورت من اشتباه کرده ام، خانم سوزان از این دست موارد بسیار میباشد یکیش برنامه زندگی پس از زندگی فرد تجربه گری بنام ایمان عبدالمالکی که خبر از وضعیت داخل سقف بیمارستان میداد، البته ترفند پوسیده شما قطعا خواهد بود که ابنها همه صحنه سازیست، حقیقتا این ملحدین اگر پاسخ علمی داشتند تنها پاسخشان نسبت دروغ نبود، شما ملحدین بایستی اثبات کنید که پدیده های الکتروشیمیایی چگونه موجب آگاهی میشوند و چگونه در حالت مرگ این پدیده های الکتروشیمیایی خبر از وقایعی میدهند که امکان حضور در آنجا را ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته این سوال پیشینه تاریخی دارد و تاکنون از پاسخ علمی به آن عاجز و درمانده مانده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا